Varaudu vaaratilanteisiin – Turvallisuus- ja ensiapukoulutukset koko Suomen alueella.

Ota meihin yhteyttä

AXE Security Finland Oy tarjoaa asiakkaidensa tarpeisiin räätälöityjä turvallisuuskoulutuksia mm. yrityksille ja yhteisöille. Toimimme Salosta käsin tarpeen mukaan kaikkialla Suomessa.

Muista myös mahdollisuus hyödyntää käteviä verkkokoulutuksiamme netin kautta! Kerro meille tilanteesi ja tarpeesi – me suunnittelemme turvallisuuskoulutuksen vastaamaan toiveitasi.

Koulutuksia muun muassa naisten ja kouluhenkilökunnan tarpeisiin

Tarjoamme monipuolisesti koulutuksia erilaisten asiakkaiden, yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Saat meiltä mm. sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskoulutukset, kouluhenkilökunnan turvallisuuskoulutukset, naisille suunnatut turva- ja itsepuolustuskurssit, senioreiden turvallisuuskoulutukset, ensihoitajille ja ensiauttajille räätälöidyt uhkatilannekoulutukset sekä nopean reagoinnin malliharjoitukset.

Palveluihimme kuuluvat myös sekä yrityksille että yksityishenkilöille suunnatut rikosoikeudelliset ja turvallisuuteen liittyvät luennot, joilla kerromme kattavasti muun muassa rikosoikeudellisten prosessien etenemisestä.

Ennakoi uhkatilanteet kouluttautumalla

Kurssimme palvelevat monipuolisesti erilaisten asiakasryhmien tarpeita.


Naisille suunnatut turvallisuuskurssit keskittyvät muun muassa siihen, miten asiakas voi toimia kohdatessaan esimerkiksi seksuaaliseen ahdisteluun tai katuväkivaltaan liittyvän uhan. Autamme naisia puolustautumaan fyysisesti vahvempaa henkilöä vastaan ja vahvistamaan henkistä kanttiaan yllättävissä tilanteissa toimimiseksi.


Senioreiden turvallisuuskoulutuksissa käymme läpi mahdollisia vaaratilanteita, joita ikäihminen voi kohdata esimerkiksi kaupassa ja pankkiautomaatilla käydessään tai kadulla liikkuessaan. Koulutuksemme käsittelee kattavasti myös nettipetoksia ja kodin turvallisuusasioita, jotka jokaisen ikääntyneen tulisi tuntea.


Ensihoitajille ja ensiauttajille räätälöidyt uhkatilannekoulutukset on tehty vastaamaan nykypäivän tarpeita. Huomioimme esimerkiksi ensihoitotyössä mahdollisesti kohdattavat väkivaltatilanteet.

Nopean reagoinnin malliharjoitusten avulla opit toimimaan oikein hetkellisessä kaaoksessa ja ymmärtämään paremmin omia stressireaktioitasi.

Kysy lisää koulutuksista!

Koulutuskokonaisuus tarpeidesi mukaan

Räätälöimme kaikki turvallisuuskoulutukset ja luennot juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Voit tilata meiltä juuri sellaisen koulutuspaketin, jota sinun yrityksesi tai yhteisösi tarvitsee.

 

Koulutuskokonaisuuksiimme kuuluvat simulaatiokoulutukset, joissa päästään hyvin lähelle erilaisia uhkatilanteita. Kurssien osallistujat voivat turvallisesti tutustua omiin tunteisiinsa ja reaktiomalleihinsa. Samalla mietimme, miten niitä voisi kehittää. Simulaatiokoulutuksiin osallistuneet saavat koulutuksen päätteeksi palautteen lisäksi myös esityksen heille sopivasta toimintamallista. Simuloinneissa käymme läpi tilanteita, joita koulutettavat voivat kohdata alalla kuin alalla.

 

Tarjoamme myös verkkokoulutuspaketteja! Hoidamme asiantuntevasti koko verkkokoulutuspaketin suunnittelusta toteutukseen. Mikäli turvallisuuskoulutukset kiinnostavat missä tahansa päin Suomea, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää koulutuksistamme

Ota yhteyttä nyt

Tiedustelut ja lisätiedot

 Pajulankatu 8 A2 

24240 Salo

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.